Metapo

your personal robot that will sweep and vacuum for you
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Battery problem?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
rapere
Guest



PostSubject: Battery problem?   2009-12-29, 5:11 pm

Bought the machine a while ago and didn't use it. Tried it out recently and it worked fine. Then I unplugged it for 1-2 days and now there are problems. When I plug it in, the blue charging light flashes for a few seconds then there is ONE BRIEF BEEP, the bule light stops blinking, and the red low battery light REMAINS ON. This happens even when I plug the ac adaptor directly into the machine, not via the docking station.
Back to top Go down
ScoobaMan

avatar

Number of posts : 10
Age : 58
Location : Fredericton, New Brunswick, Canada
Registration date : 2008-12-14

PostSubject: Re: Battery problem?   2009-12-31, 3:25 pm

rapere
I have never run into this myself, but try the following it might help.
1. Remove battery from robot, press and hold power button for about 15 sec.
2. Reinstall battery and turn unit on and run until battery is dead.
3. Plug charger directly into robot and allow to recharge.

Let me know how it goes.

Happy New Year santa
Back to top Go down
View user profile
rapere
Guest



PostSubject: Re: Battery problem?   2010-01-04, 1:54 pm

Thanks for the suggestion. Sadly it didn't work. When I turn it on, the timer indicates 0 and the blue light is on. Nothing I press results in any change or movement in the QQ2. It doesn't move or anything. I can't increase the timing. Also I can't even turn it off when I press the power button. I just leave it alone and it goes off by itself after a long while
Back to top Go down
ScoobaMan

avatar

Number of posts : 10
Age : 58
Location : Fredericton, New Brunswick, Canada
Registration date : 2008-12-14

PostSubject: Re: Battery problem?   2010-01-08, 12:11 am

That is really weird, I have never even heard of this condition before. You said that you bought it a while ago, over a year? Warranty? Try contacting customer support and see if they can shed any light on the condition you are having.
Sorry I can't be of more help.
Maybe one of the admins who monitor here could offer some advise ....... Smile
Back to top Go down
View user profile
romanshein



Number of posts : 1
Location : Ukraine
Registration date : 2010-05-25

PostSubject: Re: Battery problem?   2011-07-01, 11:32 am

It looks like your battery is dead
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Battery problem?   

Back to top Go down
 
Battery problem?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Metapo :: Technical Support Discussion :: Technical Issues & Solutions for QQ-2-
Jump to: